Gretas Själsliga Emailcoaching

Integritetspolicy

Regler & Villkor

 

Jag följer dataskyddsförordningen, GDPR, och enligt den ska mina kunder erhålla information om hur sina personuppgifter behandlas. Jag arbetar under professionella vägledares etiska riktlinjer om sekretess och tystnadsplikt. Jag värnar om dig som kund, du ska känna dig trygg genom hänsyn och respekt för din personliga integritet.
Vid köp av tjänst (via mail) behöver kunden uppge fullständigt namn och kontaktuppgifter för fakturering (bokföringslagen). Uppgifterna sparas i 7 år (enligt bokföringslagen) hos bokföringsleverantören Bokio. Efter den tiden så raderas uppgifterna.
Under min skriftliga coaching använder jag endast förnamn eller initialer under vår samarbetsperiod i Coachingbreven. Jag respekterar kundens integritet och behandlar dina personuppgifter på ett respektfullt och etiskt sätt. Jag sprider inte, säljer inte vidare dina uppgifter till tredje part utan de stannar inom företaget.
Om du väljer att prenumerera på nyhetsbrev, informationsutskick eller ta del av gratismaterial från hemsidan så lämnar du själv ut ditt namn och din mailadress. När du själv lämnar ut dina uppgifter så samtycker du till att ta emot informationsutskick. När du skickar meddelande till mig via hemsidan och kontaktformuläret så finns det en ruta att kryssa i för godkännande av integritetspolicyn, regler och villkor.
Dina uppgifter lagras sedan hos mailleverantör Mailerlite (lagras inom EU). Du kan när du vill själv avsluta dina utskick genom att enkelt kryssa i en ruta att du vill avsluta prenumeration på informationsutskick.
Som ansvarig för insamlade personuppgifterna är Greta Sandström, ägare av Gretas Själsliga och om du har frågor eller inte samtycker är du välkommen att kontakta Greta Sandström på info@gretasandstrom.se

Villkor för köp av tjänst:
När du betalar fakturan på din beställda tjänst så är det ett godkännande för den Coachingöverenskommelse som du fått ta emot innan.
Om du beställer en tjänst, så inleds den alltid med en kartläggning och den är inte förpliktande med något köp utan du bestämmer dig för tjänsten efter att du godkänt Coachingöverenskommelsen genom att betala fakturan.
Svarstiderna anges i överenskommelsen och du blir meddelad om och varför de skulle bli längre än vad som är utlovat.
Skulle ditt behov ligga utanför mitt kompetensområde så hänvisar jag dig vidare.